Нардеп від партії "Слуга народу", журналіст Олександр Дубинський відповів на звинувачення "УП" в тому, що він виневен у зриві переговорів з Міжнародним валютним фондом. Відповідний пост з'явився на його сторінці в Facebook.

"Тональність - не дадуть гроші, якщо Дубинський буде розслідувати діяльність НБУ та Фонду", - заявив журналіст.

Як відомо, Дубинський причетний до створення Тимчасової слідчої комісії з НБУ та Фондом гарантування. Саме розслідування проти відмоств нібито заважає переговорам між МВФ і Україною.

"Хочу всіх у цьому зв'язку заспокоїти. 1. Розслідувати діяльність керівництва НБУ та Фонду буде не депутат Дубинський, а група народних депутатів від усіх фракцій Ради, які надали туди своїх представників. 2. Комісія буде створена в будь-якому випадку, тому що її створення — не примха, а частина зобов'язань президента з розслідування діяльності попередньої влади", — пише він.

Сегодня УП со ссылкой на источники опубликовала материал, в котором указала на проблемы в переговорах с МВФ по новой...

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще
Geplaatst door Александр Дубинский op Donderdag 26 september 2019

Дубинський зазначив, що інформацію, швидше за все, поширив співробітник Нацбанку Владислав Рашковшан.

Як відомо, 26 вересня МВФ завершила свою роботу в Україні. Можливою причиною такого рішення стала інформація про те, що уряд збирається досягти угоди з колишніми власниками "ПриватБанку".

МВФ
МВФ

Нагадаємо, Зеленський подарував "євробляхерам" те, про що вони мріяли.

Раніше Знай.ua повідомляв, Зеленський взяв справу про підпалі маєтку Гонтарєвої к свої руки.

Також Знай.ua писав, стало відомо, як живе спікер парламенту Разумков.