Президент України Володимир Зеленський здобув перемогу на виборах у великій мірі завдяки серіалу "Слуга народу", де він зіграв персонажа Василя Голобородька. Однак українцям не слід плутати чи ототожнювати Зеленського з Голобородьком. Так, є одна деталь, яка їх відрізняє.

Про це інформує центр "Миротворець".

Зеленський на посаді президент не озвучує тих тез, які говорив його персонаж у серіалі. А також він не носить на своєму піджаку знаку з українським гербом, як він це робив, коли грав роль Голобородька.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Зеленський принципово не носить на лацкані піджака значок з гербом або прапором України, а Голобородько у фільмі — носить. Чому Зеленський принципово не носить значок із зображенням символів приналежності до України, ми не впізнавали. Може соромиться нас — українців і не хоче, щоб хтось подумав, що він один з нас?", — пише "Миротворець".

Зазначимо, що "Слуга народу" - це знятий політичний телесеріал, де головний герой - простий вчитель історії Василь Голобородько, який несподівано став президентом країни.

Нагадаємо, українцям підвищать пенсії на 12-13%: у Зеленського встановили остаточний термін, коли чекати виплат.

Як повідомляв портал Знай.ua, субсидії, пенсії та стипендії українців чекає масштабна перевірка: кому доведеться попрощатися із виплатами.

Також портал Знай.ua писав, що у Зеленського наполеонівські плани на пенсіонерів: на українців чекає підвищення.