Український президент Володимир Зеленський відвідав цього тижня Сполучені Штати Америки і зустрівся з Дональдом Трампом. Глава країни говорив із американським лідером англійською мовою.

Американці не змогли утриматися і почали жартувати над промовою Зеленського. І хоча сам актор, під час виступів у "95 Кварталі", постійно висміював інших політиків, сам піддався легким гумористичним знущанням.

зустріч Зеленського і Трампа
зустріч Зеленського і Трампа

Над промовою українського президента поглумився ведучий програми The Daily Show. Він звернув увагу жителів штатів на володіння Зеленського англійською мовою і прокоментував скандал з телефонною розмовою Трампа.

Ведучий зазначив, що Зеленський виглядає так, ніби знаходиться під величезним тиском:

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Не можна такі питання задавати при Трампі, це як питати заручника, як з ним поводяться, коли бандит спить поруч".

Глядачі реготали.

"The Daily Show" про зустріч Трампа з Зеленським.

Geplaatst door Vitaliy Procyuk op Zaterdag 28 september 2019

Нагадаємо, перше засідання Ради перетворилося на "Розсміши коміка", Зеленський не витримав: "Порошенко навіть тисячу не відпрацював".

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенко зчепився з Шуфричем у Раді, почалася справжня істерика - у Зеленського очі полізли на лоба: відео.

Також Знай.uа писав про те, Коломойський зробив сміливу заяву про розпуск Ради.