йПрезидента України Володимира Зеленського просять опублікувати стенограму розмови з президентом РФ Володимиром Путіним.

Відповідна петиція з'явилася на сайті президента під номером № 22/074726-еп.

"Враховуючи дипломатичний скандал, пов'язаний з телефонними розмовами з президентом США Трампом і зміст цих розмов, зокрема: "загравання" з Трампом, узгодження позицій з деяких кримінальних справах, критику лідерів ЄС і експосла США і т. д., вимагаємо оприлюднення стенограми всіх телефонних розмов між президентом України Зеленським і президентом Росії Путіним", - йдеться у тексті петиції.

Автор петиції наголошує, що президент України - публічна особа, тому ці розмови повинні бути оприлюдненими, особливо, якщо мова йде про розмову з лідером країни-агресора.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Петиція з'явилася у суботу, 29 вересня. Збір підписів триватиме ще 91 день. Зараз її підписали понад 1700 осіб.

Зазначимо, що нещодавно у США розгорівся скандал щодо розмови президента США Дональда Трампа та президента України Володимира Зеленського. Демократи звинуватили Трампа у тому, що він тисне на Зеленського з метою вплинути на свого головного конкурента Джозефа Байдена. Після цього Білий дім опублікував стенограму розмови Трампа із Зеленським.

Після цього сам президент України заявив, що розмови президентів незалежних держав не повинні публікуватися.

Нагадаємо, Трамп пояснив, що думає про заяву Зеленського: "Кінець "Полюванню на відьом".

Як повідомляв портал Знай.ua, скандальна розмова Трампа та Зеленського: причетний і Путін, знайдено докази.

Також портал Знай.ua писав, що у Зеленського наполеонівські плани на пенсіонерів: на українців чекає підвищення.