Стало відомо, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук повідомив, що Кабінет міністрів України вивчає роботу сучасного менеджменту державної компанії "Укрзалізниця" через "тотальну корупцію" в ній.

"Ми розбираємося детально, що там відбувається, але стан її (залізниці) критичний. Це, в тому числі, з-за тотальної корупції, тому що окремі групи впливу заробляють на тендерах, відправляють в ручному режимі локомотиви в своїх інтересах… Ми зараз уважно вивчаємо питання якості роботи цього менеджменту. Найближчим часом дамо цьому відповідну оцінку", – заявив він.

Також прем'єр-міністр України додав, що на даний момент залізниця знаходиться в досить поганому стані.

"Вона дуже зношена. У нас майже кожен день горить якийсь локомотив", – повідомив Олексій Гончарук.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

До того ж, незабаром очікуються відкриття кримінальних справ стосовно керівників компанії "Укрзалізниця".

Нагадаємо, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук зробив гучну заяву про перезавантаження української влади.

Як повідомляв портал Знай.ua, слова прем'єр-міністра Олексія Гончарука не тільки стали причиною того, що МВФ не погодив нову програму фінансування України, але і підняли паніку в суспільстві.

Також портал Знай.ua писав, що Олексій Гончарук готується відкрити українцям доступ до найсокровеннішого.