П’ятий президент України Петро Порошенко заявив, що готовий заплатити три мільйони гривень за інформацію, яка пов’язана із замахом на життя Валерії Гонтарєвої. Про це він написав на власній Facebook-сторінці.

Зі слів лідера фракції “ЄС” Порошенка, все, що трапляється із Гонтаревою не просто так, а на це є певні причини:

“Днями вже ділився враженнями від спілкування з Валерією Гонтарєвою у Лондоні. ДТП, підпал машини й будинку - це помста за її мужні і сильні реформаторські кроки на посаді Голови НБУ”.

Також він наголосив, що готовий заплати гроші за достовірну інформацію щодо замаху на Гонтареву.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

“Недруги Гонтаревої нині в фаворі. Думають, ніби Бога за бороду схопили. І впевнені, що сховають кінці у воду. Щоби не дати не дуже активному слідству жодного шансу на бездіяльність, прийняв рішення призначити винагороду до трьох мільйонів гривень. Це - тим, хто надасть достовірну інформацію про замовника та виконавців про замахи на життя та майно Валерії Гонтарєвої, яка дозволить притягнути винних до відповідальності”, - підкреслив Порошенко.

[embed]https://www.facebook.com/petroporoshenko/posts/1761697893964595?__xts__

Нагадаємо, Гонтарєва розповіла про "найгірший день у житті".

Як повідомляв портал Знай.uа, Пальчевський не залишив шансу Порошенку і повідав про вибори мера Києва.

Також портал Знай.ua писав, Зеленський і Порошенко засвітилися у передвиборчому ролику Трампа.