Український політик, колишній телеведучий Олександр Дубинський в мережі звернув увагу українців на вельми провокаційний пост глави служби безпеки державного "ПриватБанку" Сергія Болотіна.

Відомо, що менеджер фінустанови спробував висунути кілька політичних теорій і не посоромився накинутися на чинного президента Володимира Зеленського з образами. Про це свідчить інформація в Telegram-каналі Dubinsky.pro.

,"Познайомтеся. Сергій Геннадійович Болотін. Керівник служби безпеки ПриватБанку. Постить ось такі новини про президента.", - зазначається в підписі до посту.

Нагадаємо, стало відомо, хто може стати новим мером Києва, Рибчинський розкрив карти: "Складе конкуренцію Кличку та зграї гієн".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа відомо, коли Україна продовжить переговори з МВФ: у НБУ дали відповідь.

Знай.uа писав, Пальчевський дорікнув Гончарука за МВФ і Коломойського: "Хлопці, будьте акуратніше з поверненням народної власності".