Під час акції підприємців на Банковій народний депутат від партії президента "Слуга народу" вимагав захисту в поліції від народу. Відповідне відео з'явилося в соціальній мережі Facebook завдяки блогеру Євгену Хурсину.

Прохання про захист нардеп озвучив після того, як до нього доторкнулися дві жінки, які мітингували.

"Сьогодні слузі народу, Миколи Тищенка під час мітингу завдали тяжкі дотику дві жінки з натовпу, після чого він зажадав від поліції захистити його від народу", - написав він під відео.

У понеділок, 30 вересня, у Києві біля Офісу президента мітингували бізнесмени, які виступали проти нових податкових законів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На відео Тищенка замість того, щоб відповісти на питання про законопроект, за який він голосував, просить жінку не торкатися до нього.

"Ось одна, ось друга. Можна розібратися? Можна народного депутата не штовхати мене в спину і не хапати мене за руки? Ви можете розібратися, що це за люди?" - запитує Тищенко у поліцейських, ігноруючи запитання журналістів.

При цьому жінки відзначають, що можуть їх чіпати, тому що з них знята недоторканність. При цьому Тищенко досить агресивно відреагував на жінку, яка запропонувала йому свою допомогу і вивести з натовпу, де його так штовхали і хапали за руки.

"А я не піду! Я з народом! А шо це мені йти від народу? А хто ви така, що ви будете народному депутату вказувати, куди йому ходити?", - грубо відповів Тищенко.

Сегодня слуге народа, Николаю Тищенко во время митинга нанесли тяжкие прикосновения две женщины из толпы, после чего он потребовал от полиции защитить его от народа.

Geplaatst door Евгений Хурсин op Maandag 30 september 2019

Нагадаємо, простий питання про "Иловайском котлі" поставив Тищенко в глухий кут.

Як повідомляв Знай. ua, Тищенко з "Слуги народу" взяв в помічниці красуню-блондинку.

Також Знай. ua писав, що Тищенка з "Слуги народу" посварився з журналісткою в Раді.