В мережі опублікували ролик, на якому вірогдно, миколаївський нардеп від "Слуги народу" Артем Черноморов фліртував з дівчиною в нічному клубі.

Відповідний відеоролик опублікували в Телеграм-каналі “Миколаїв онлайн”. Повідомляється, що нібито цей ролик сам Черноморов раніше публікував на своїй сторінці в соцмережі.

При цьому підкреслюється, що відео було знято задовго до того, як Черноморов висунув свою кандидатуру в нардепи. Причому, кадри весь цей час були на його ж сторінці в "ВКонтакте".

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На відео чоловік насміхаючись, запитує у дівчини непристойні речі.

Так, на сторінці Вконтакті, яка велася від імені Артема Черноморова, є відео, датоване 2014 роком. На кадрах він в компанії друга на вечірці підходить до незнайомці і каже: "Дівчина, у вас не знайдеться потр*хатися?". Далі видно обличчя Артема Черноморова, який, вже йдучи, пояснює свій запит: "У нас просто закінчилося". Дівчина, хоч і посміялася, але взаємної симпатії не відповіла. Вона відповіла, щоб йшов шукати далі. У всякому разі, на камеру.

Свою присутність на ролику Черноморов заперечує.

"Я, якщо чесно, навіть не в курсі, хто це на відео. Я тільки чув про нього. Мої товариші, які передавали мені те або інше, сказали, що це навіть не мій голос. Я вважаю, що відволікатися на нього немає сенсу. У мене взагалі сторінки Вконтакте дуже давно немає. Я, як повернувся з Америки, користуюся тільки Facebook. Це відео я не бачив. Я не знаю, чи є сенс, доводити щось. Я відео не бачив, але не пригадаю, щоб я брав у ньому участь", – сказав він.

Нагадаємо, "Слуга народу" Соломчук взявся за вим'я і повторив подвиг Ляшка: "Ми підготували..."

Як повідомляв портал Знай.ua, "Слуга народу" Васильківський отримав "чорну мітку" від президента.

Також портал Знай.ua писав, хто найчастіше прогулює, а хто найрідше голосує: перший місяць роботи Верховної Ради показали в цифрах.