Колишній президент України Петро Порошенко не прийшов в Київський науково-дослідний інститут судових експертиз на допит з використанням поліграфа. Про це стало відомо з заяви представника установи.

Політику був призначений допит з використанням поліграфа на вівторок, 1 жовтня, на 10:00. До останнього моменту було невідомо, чи прийде екс-президент і так його в інституті і не дочекалися.

Раніше дозвіл суду на допит екс-президента Петра Порошенка з застосуванням поліграфа отримало Держбюро розслідувань. При цьому сам політик заявляв, що готовий пройти перевірку, однак не в бюро, а на телеканалі Прямій.

При цьому вранці 1 жовтня адвокат Петра Порошенко заявив, що п'ятого президента України і зовсім не викликали на допит з використанням поліграфа 1 жовтня.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Весь цей "поліграфичний" шум – пропогандистське шоу, яке використовується керівними з Москви маріонетками, які відомі широкому колу, як телеграм-блогери Portnov I Truba", - заявив адвкат.

Нагадаємо, долю Порошенка визначить поліграф, суд запросив екс-гаранта "поспілкуватися".

Як повідомляв Знай. ua, Порошенко обіцяє українцям три мільйони.

Також Знай. ua писав, що щедрість Порошенка викликала багато запитань.