Андрій Ілларіонов, колишній радник Володимира Путіна, президента Росії, повідомив, яка пастка може підстерігати Володимира Зеленського, президента України, з боку Путіна.

Ілларіонов пояснив, що Путін може зловити Зеленського в пастку, використовуючи для цього військовополонених, так він зможе отримати з президента України "набагато більше", передає видання "Хвиля".

Ілларіонов пояснив, що він має на увазі під "набагато більше" - це Мінські протоколи. Використовуючи їх, Путін "може реально захопити всю Україну". На думку екс-радника президента Росії, Путін все ще хоче поневолити Україну.

"Він підтвердив це 5 вересня, коли з Владивостока заявляв про готовність проведення обміну полоненими і в цей же момент повторив своє твердження, що "немає українців і росіян, є дві частини одного народу", - зазначив Ілларіонов.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Ілларионов також уточнив, що під час військового параду 9 травня 2019 року на Червоній площі Путін поставив перед військовими мета "відновити історичну Росію".

"Є стаття Володимира Володимировича від кінця січня 2012 року — це була його "передвиборна стаття", в якій він дав чітке визначення цьому поняттю... Історична Росія – це територія Російської імперії станом на кінець XVIII століття", - сказав Ілларіонов.

Ексрадник Путіна уточнив, що в цей історичний період Російська імперія володіла територіями сучасної республіки Балтії, Білорусі та України (крім Галичини, Буковини і Закарпаття).

Нагадаємо, раніше експомічник Путіна порадив Україні "поховати формулу Штайнмайера і Мінський протокол": подробиці.

Також Знай.uа писав, що соратник Путіна розповів про плани президента РФ на Україну: "Бомба уповільненої дії".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "зелених чоловічків" Путіна засікли ще в одній країні: що задумали в Кремлі.