На терміновому брифінгу президента України Володимира Зеленського щодо підписання формули Штайнмайєра журналісти вирішили поставити питання про нещодавній скандал, у який потрапила прес-секретар президента Юлія Мендель.

Володимир Зеленський її при журналістах: "Що скажете? Ви нікого не штовхали, Юль?". Мендель нічого на це не відповіла й так і не вибачилася перед журналістом. Журналісти у свою чергу закликали Офіс президента та прес-секретаря переглянути своє ставлення до представників преси.

Крім того, навколо Юлії Мендель починає розпалюватися ще один скандал. Блогер Андрій Дзіндзя опублікував фотографію Юлії Мендель. Так, на світлині на помічниці Зеленського стрічка з логотипом російського пропагандистського каналу RT Russia Today через плече, а в руках келих з вином.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Зателефонуйте Баканову (голова СБУ) – у команді Зеленського проросійський пропагандист", - так блогер підписав фотографію.

Зазначимо, що Юлія Мендель нещодавно "напала" на журналіста Сергія Андрушка. Закордонний журналіст Крістофер Міллер опублікував відео події на особистій сторінці у соціальній мережі Twitter.

"Зеленський дає інтерв'ю для ЗМІ в Нью-Йорку. Але саме так його пресслужба ставиться до журналістів у Києві", – зазначив він.

Нагадаємо, помічниця Зеленського Мендель обурила українців витівкою, не встояла перед "Жіночим кварталом": "А квіти покладати?".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський погодив текст "формули Штайнмайєра": у чому суть і що це означає для України.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський відповів на найболючіше питання українців: "Не буде ніколи ніякої капітуляції".