29 вересня українці вшанували пам'ять жертв Бабиного Яру, але прес-секретар президента Володимира Зеленського Юлія Мендель не вважала за потрібне відвідувати заходи, присвячені цьому Дню. Замість цього чиновниця веселилася на концерті "Жіночого кварталу" в Києві.

Про це вказує відео, яке ексжурналістка опублікувала у своєму Instagram-акаунті.

"Неймовірні, талановиті, сучасні!" - підписала ролик Мендель.

У коментарях українці розкритикували прес-секретаря президента і зазначили, що Мендель є держслужбовцем, і це накладає на неї ряд обов'язків.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"А де Богдан? На роковини Голодомору "Лігу сміху" треба забабахати!" – запитали користувачі.

"Жіночий квартал" у день роковин Бабиного Яру... Взагалі відсутні поняття етики та гідності, факап за факапом", - обурилися коментатори.

"Співчуваю трагедії Бабиного Яру разом з тобою. Земля їм пухом", "А квіти покладати в Бабиному Яру це не ваш обов'язок? Або спочатку розваги? Сходіть хоча б зробіть фоточку, як шеф", - написали українці в соцмережі.

Нагадаємо, що Зеленський звернувся до українців у зв'язку з 78-ми роковинами трагедії Бабиного Яру.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський таки відвідав Бабин Яр, однак інкогніто.

Також портал Знай.uа писав, що українці вшанували пам'ять загиблих у Бабиному Яру.