Президент Польщі Анджей Дуда здивував і стривожив світ несподіваною заявою. Дуда абсолютно впевнений, що світ повинен рішуче відповісти Російській Федерації на її агресію проти України, яка почалася в 2014 році.

Про це глава польської держави розповів журналістам в одному з нещодавніх інтерв'ю.

Анджей Дуда
Анджей Дуда

За словами президента Дуди, Росія свою "справжню" не прикриту політику показала ще в 2008 році, напавши на Грузію, в результаті чого країна втратила Абхазію і Південну Осетію, також, як зараз Україна залишилася без Кримського півострова, а також Донецька і Луганська.

"Це говорить про те, що Росія не втрачає надії відродити імперію під своїм початком, тому він упевнений, що мовчати не можна. Якщо міжнародне співтовариство не вживе рішучих дій проти агресії, яка порушує всі норми міжнародного права, то війна повториться", - додав Анджей Дуда.

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, з медаллю від ФСБ: під Дніпром схопили шпигуна Путіна, здавав українців роками.

Як повідомляв Знай.uа кожному — по квартирі: звільненим з лап Путіна морякам подарують житло в Одесі.

Знай.uа писав, одеський викладач записався в дружки Кисельова, відео підірвало мережу: "Україна — проект Путіна".