В Нью-Йорку саме зараз проходить 74-й сесія Генеральної асамблеї ООН. В рамках події Дональд Трамп і президент Польщі Анджей Дуда підписали угоду про військове співробітництво.

Підписана главами держав угода передбачає збільшення чисельності американського військового контингенту на території Польщі.

Трамп і Дуда підписали важливу угоду

Новий документ містить докладний опис декларації про співпрацю в області оборони від червня цього року, яка підтверджує перебування в Польщі 4500 військових США. Додатково вона передбачає розгортання ще близько тисячі чоловік.

Трамп і Дуда підписали важливу угоду

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Військові США розмістяться у Вроцлаві, Ласку та Люблинці. Сторони домовляються також про розміщення бойової групи танкової бригади. Обидві країни продовжуватимуть працювати над зміцненням стратегічних і оборонних відносин, "які покращують взаємну безпеку та безпеку Організації Північноатлантичного договору".

Трамп і Дуда підписали важливу угоду

Президент України Володимир Зеленський також прибув з робочим візитом до США. Глава держави проведе ряд двосторонніх зустрічей зі світовими лідерами, серед них і президентом США Дональдом Трампом.

Нагадаємо, раніше відбулася перша зустріч Президента України з діаспорою у США

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський планує обговорити з Трампом питання українсько-американської взаємодії

Також "Знай.ua" писав, що Богдана помітили у черзі за новеньким iPhone у США