В мережі спливли кадри, як російський президент Володимир Путін спробував відверто розповісти про свій колишній спосіб життя, і про те, як він працював у ті часи.

Про це стало відомо завдяки опублікованому пропагандистом Дмитром Смирновим відео в мережі Twitter, пише портал "Політека".

"Путін про можливість публікації його розмов з Трампом: Я ж не все життя працюю в тому стані, в якому перебуваю. А колишнє моє життя навчило мене, що будь-яку мою розмову може бути опубліковано. І я завжди виходжу з цього", — розповів господар Кремля.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Варто зазначити той факт, що в мережі користувачі відреагували на історію Путіна досить неоднозначно.

"Чекіста не проведеш", "так, пам'ятаємо бандитський Петербург", "щось він після пластичної операції погано виглядає", "поправився, судячи за обличчям. Або мені здалося…", "в Гаазі розкажеш, казкар", "здав Трампа…", — пишуть вони.

Нагадаємо, Порошенко знову не з'явився у ДБР: про що хотіли дізнатися на допиті екс президента.

Як повідомляв Знай.uа знавіснілий Жириновський загрожує містам України: "Війська вступають...".

Знай.uа писав, Путін запропонував Зеленському угоду і назвав єдину умову: "Цілком ймовірно".