Якби у Києві вибори міського голови відбулися у найближчі дні, переможцем став би Віталій Кличко, проте його конкурент Андрій Пальчеський наступає на п'яти.

Цю інформацію оприлюднили від час прес-конференції за результатами соціологічного опитування "Електоральні настрої населення міста Києва".

Опитування проводилося з 28 вересня по 1 жовтня 2019 року в 10 районах Києва. Всього за випадковою квотною вибіркою з врахуванням основних соціально-демографічних характеристик населення столиці було опитано 2000 респондентів (можлива похибка 1,5%).

Результати показали, що у випадку проведення виборів міського голови сьогодні, з результатом 16,1% перемогу здобув би діючий мер Киева Віталій Кличко, на друге місце претендував би Андрій Пальчевський з показником 12,6%, а трійку лідерів замикає колишній кандидат у президенти Ігор Смешко з результатом 10,8%.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Також кияни відповіли на питання, за кого б вони проголосували, якщо вибори президента відбувались сьогодні. Половина опитуваних назвала українського президента Володимира Зеленського, 17,3% респондентів не змогли відповісти на це питання, а рейтинг колишнього лідера України Петра Порошенко становить 7,9%.

Нагадаємо, Андрій Пальчевський раптово розкрив правду про Володимира Зеленском.

Як повідомляв портал Знай.uа, Андрій Пальчевський розповів, що насправді думають українці про продаж землі.

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Пальчевський показав країну мрії: "Чому в Україні не можна так само".