Український президент Володимир Зеленський особисто зустрів главу Білорусі в аеропорту Житомира, де пройде пленарне засідання II Форуму регіонів Білорусі та України.

Цю інформацію повідомляє БЕЛТА.

Лукашенка зустріли дівчата в національних костюмах та піднесли лідеру сусідньої держави хліб-сіль. Президенти привітали один одного і представників делегацій. На переговори вони вирушили в одному автомобілі.

Олександр Лукашенко

Як відомо, лідери країн обговорять перспективи білорусько-українського співробітництва в різних сферах, а також обміняються думками з питань регіональної та міжнародної повісток дня. Після президенти відвідають пленарне засідання II Форуму регіонів Білорусі та України, де заплановано їх виступ.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше Лукашенко повідомляв представникам українських ЗМІ, що збирається не просто познайомитися особисто з президентом Зеленським, але і хоче дізнатися його позицію з тих чи інших питань:

"Обіцяю, що буду чесним і щирим у розмові. Це моя фішка. Я звик говорити чесно. Ми з ним спільну мову, гарантую вам, знайдемо". Олександр Лукашенко

Нагадаємо, раніше Лукашенко зробив сенсаційну заяву про Україну, Росія відійшла на задній план.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Лукашенка вразила українська армія.

Також Знай.uа" писав, що Лукашенко проговорився про повернення Криму Україні.