4 жовтня з'явилася інформація, що екснардепу Сергію Пашинському ДБР пред'явило підозри в тому, що він завдав В'ячеславу Хімікусу, жителю Васильківщіни, тяжкі тілесні ушкодження у 2016 році.

Через кілька годин після оголошення підозр, Сергій Пашинський на своїй сторінці в Facebook написав пост, в якому стверджує, що "реанімація справи" - це "помста Портнова".

Сьогодні слідчі ДБР вручили мені підозру у старій справі - «справі Хімікуса», вирішується питання щодо взяття мене під...

Geplaatst door Сергій Пашинський op Vrijdag 4 oktober 2019

Портнов був заступником глави адміністрації під час правління Януковича і разом з експрезидентом був змушений втекти за кордон. Як вважає Пашинський, саме Портнов вважає його "ледь не головною причиною своїх бід та обрав як мішень для помст ".

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

В даний момент Портнов, говорить Пашинський, знову отримав можливість впливати на правоохоронну та судову систем - фабрикувати справи, підминати під себе право і закон, переслідувати і зводити особисті рахунки".

Пашинський переконаний, що Портнов мстить йому за те, що "після Революції Гідності йому довелося розпрощатися з вкраденими активами".

Пашинський каже в пості, що не шкодує про те, що вистрілив у Хімікуса в ту ніч, і впевнений в тому, що був абсолютно прав та діяв у рамках закону. Ситуацію зі стріляниною він коментує так: "П'яний кримінальний елемент погрожує дружині, б’є тебе пляшкою по голові, - будь-який чоловік в такій ситуації зобов’язаний захищати свою родину та себе".

Нагадаємо, раніше скандальний Портнов випадково допоміг ДБР затягнути петлю на ділі Порошенко: хто відповість за напад на "Прямий".

Також Знай.uа писав про одеську трагедію 2 травня: ДБР відкрило справу проти Парубія.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про розстріл Майдану: Парубій, Луценко, Пашинський, Портнов і Лукаш розкажуть всю правду на допитах.