Український юрист Андрій Портнов повідомив, що він не стоїть за процедурою "захоплення" телеканалу "Прямий", але не розкрив свої джерела деталей виробництв щодо екс-президента Петра Порошенка.

Про це Андрій Портнов заявив в ефірі одного з українських телеканалів.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Відповідаючи на звинувачення Порошенко, екс-заступник глави АП президента Віктора Януковича заявив:

"Якщо я сам заявник, я знаю раніше за нього, тому що я написав заяву стосовно нього і щодо злочинів, вчинених екс-президентом. Я все-таки інформована людина і користуюся величезною кількістю конфіденційних джерел – як журналіст користується своїми джерелами, адвокат користується своїм джерелами. Я в деякій мірі навіть у цих двох іпостасях – я ще не журналіст, але інформую громаду про цілий ряд питань, даю свої експертні оцінки, нічого такого, що суперсекретним є, я жодного разу ще не повідомив – і я не знаю такої інформації. Мені теж дуже цікаво, до яких висновків приходить слідство, і які подальші кроки здійснюватимуть слідчі".

Нагадаємо, Луценко отримав потужного ляпаса від Горбатюка, замина справу Майдану.

Як повідомляв Знай.uа українцям показали країну-руїну, яку Зеленському залишив Порошенко.

Знай.uа писав, дружина Свинарчука обдере до нитки все оточення Порошенка: прогулянки з блондинкою не пройшли безслідно.