Зараз не можна і не потрібно говорити про здачу національних інтересів та капітуляції України щодо конфлікту на Донбасі. Про таке заявив перший президент України Леонід Кравчук в ефірі програми ”Свобода слова Савіка Шустера”.

Як зазначив Кравчук, що зараз говорити про капітуляцію - це дитинство.

“Є підписаний в Мінську документ, який відкриває дорогу до подальших дій. Адже умовою президента Росії Володимир Путіна до проведення зустрічі в нормандському форматі було створення умов для прийняття реального вирішення, а не завершити саміт словами і розмовами”, - сказав Кравчук.

Кравчук

За його словами, потрібно аби на нормандському саміті президент Володимир Зеленський, президент Франції Еммануель Макрон і канцлер Німеччини Ангела Меркель узгодили питання передачі кордону під контроль України та створили там умови для проведення місцевих виборів. Після цього ніякої капітуляції не буде, зауважив Кравчук.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

“Я хочу, щоб це слово забули до нормандського формату. Якщо там Путін і його команда заявлять, що вибори повинні пройти в таких умовах, які є сьогодні в частині Донецької та Луганської областей, я сам скажу, що це неприйнятно. Дочекаймось нормандської зустрічі”,- підкреслив Кравчук.

“Капітуляції і зради немає” - Кравчук

“Капітуляції і зради немає” - Кравчук Леонід Кравчук, Президент України (1991 - 1994) в прямому ефірі Свободи Слова Савіка Шустера: “Чи можна говорити про капітуляцію? Це необгрунтовано. Україна зробила свій крок сміливо і рішуче без капітуляції. Дочекаємося Нормандської зустрічі. Капітуляції немає, зради немає, сьогодні і завтра вибори не почнуться.”

Geplaatst door Шустер LIVE op Vrijdag 4 oktober 2019

Нагадаємо, Леонід Кравчук зізнався, що лягаючи спати, бере з собою зброю. Перший президент України зізнався.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, Кравчук розповів, що заважає Україні увійти до складу Європейського союзу.

Також портал Знай.ua писав, що Кравчук натякнув, що заважає Україні стати частиною Євросоюзу та НАТО: "За гарні очі не візьмуть".