Прес-секретар Володимира Зеленського Юля Мендель прокоментувала ситуацію з журналістом Сергієм Андрушком.

Вона потрапила в скандал з журналістом, на якого вона кидалася, прокоментувала чутки про її персону.

"Ми маємо зустрітись із паном Андрушком та іншими журналістами, я розумію ситуацію із Крістофером Міллером. Я не знаю, хто третій журналіст... Почалась якась маніпуляція, хтось почав говорити абсолютно абсурдні речі, що я когось домагалась. Коли ми говоримо про свободу слова, то маємо розуміти, де закінчується дискусія і починається цькування", - зазначила Мендель.

Прес-секретар Володимира Зеленського заявила, що журналісти після інциденту з Сергієм Андрушком почали її "труїти", а це не має нічого спільного зі свободою слова, про яку вони говорять.

Чи не хоче Мендель вибачитись?

Поштовхатись, а тепер налагоджувати діалог! 🤦‍♂️ Запитали, що думає пані Мендель про ситуацію з нашим колегою Serhii Andrushko. Його, нагадаємо, вона дуже наполегливо відсунула, коли той хотів взяти коментар у президента. 😱 А Зеленському хоч би що - лише жартує, чи не штовхали ви кого, Юліє? Як гадаєте, президент вважає це ок поведінка? Максим Опанасенко

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще
Geplaatst door BIHUS.info op Zaterdag 5 oktober 2019

Журналістам видання BIHUS Юлія повідомила, що з Сергієм Андрушком у неї запланована зустріч. За її словами, потрібно налагодити діалог між людьми, так як ситуація, коли Мендель принесли намордника і повідка під Адміністрацію президента, є абсолютно неприпустимою.

Нагадаємо, Олену Зеленську "зловили" в несподіваному місці, емоції зашкалюють: "Моя улюблена перша леді".