Тиждень, який практично минув, видався для українського уряду дуже напруженим і особливо відповідальним. Відтак, було ухвалено програму діяльності на 5 років та низку законопроєктів для покращення життя українців. Про таке написав на власній Facebook-сторінці прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.

За його словами, тиждень пройшов досить напруженим.

"Тиждень видався дуже напруженим і особливо відповідальним. Уряд презентував Програму діяльності на 5 років. Головна її мета – зробити так, щоб держава працювала для людей. Людиноцентричність – базовий акцент документу", - зазначив він.

За словами Гончарука, вже незабаром кожна українська родина, усі дитячі садочки, школи та лікарні будуть забезпечені теплом, світлом та гарячою водою.

Олександр Гончарук

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Перший - субсидії мають отримати без виключення всі, хто цього потребує. Водночас ми з’ясовуємо, якими методами для приховування реальних доходів користуються деякі заявники на субсидію. "Дурити" державу - уже не мейнстрім. Настав час її рятувати", - додав він.

Також очільник уряду нагадав і про підписання меморандуму щодо координації політики між урядом і НБУ.

"Я вдячний Нацбанку за незалежну й послідовну політику. Наша економіка відновлюється, а інфляція знижується. Гарна тенденція!", - відзначив він.

Окрім цього, Гончарук розповів, що протягом цього тижня були прийняті кілька надважливих економічних законопроектів.

"Прийнято закон 1054-1 про приватизацію, який скасовує перелік із 1470-ти заборонених до приватизації підприємств. Насправді, в Україні зараз 3655 держпідприємств. З них понад 1213 - взагалі не працюють, а 477 - генерують збитки. А закон 1046 "Про концесію" об’єднає зусилля держави та бізнесу в розбудові дуже великих об’єктів",- підкреслив глава уряду.

Нагадаємо, раніше в НБУ дали чітку відповідь, що відбувається з курсом гривні: "Нормальна ситуація".

Також Знай.uа писав, що проблеми "Укрзалізниці" не зіпсували сон і кишеню Кравцова, блогер показав реальну картину: "Женя просто заробляє...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Яценюк відповів на чутки про повернення в Кабмін: "Офіційно повідомляю...".