Увечері в суботу, 5 жовтня, спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков привітав усіх педагогів з урочистим святом, а саме Днем учителя. Привітання він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Також Разумков підкреслив, що саме від вчителів залежать наші успіхи, перемоги і звичайно ж майбутнє.

До того ж, він вважає, що робота вчителя є досить складним, так як вони займаються вихованням і навчанням майбутнього України.

"Ви супроводжуєте нас, стаючи не тільки надійною підтримкою, а іноді - справжніми друзями. Саме Ви вкладаєте у нас усі найвищі цінності, щоб виховати свідомих та патріотичних громадян нашої держави", - заявив спікер Верховної Ради.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Шановні викладачі, вчителі та вихователі! Сьогодні я хочу подякувати Вам за безмежно великий вклад у розвиток нашої...

Geplaatst door Дмитро Разумков op Zaterdag 5 oktober 2019

Нагадаємо, що голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив про намір скласти власні повноваження голови політичної партії "Слуга народу".

Як повідомляв портал Знай.ua, Разумком гнівно звернувся до народних обранців і закликав не "задовольняти будь-які фізіологічні потреби" в сесійній залі.

Також портал Знай.ua писав, що новим керівником президентської партії "Слуга народу" може стати перший заступник голови фракції "СН" Олександр Корнієнко, який під час парламентської кампанії очолював виборчий штаб політсили.