Все частіше і частіше в американських ЗМІ почали прирівнювати Володимира Зеленського з відомою Монікою Левінські. Трапилося це на тлі скандальної розмови президента України та глави США, яка розпочала процес імпічменту останнього. Не обійшов стороною і голова уряду Російської Федерації Дмитро Медвєдєв, який розповів, що він думає про дану ситуацію

Нагадаємо, що Зеленського прирівнюють з Моніка Левінські не даремно. Адже та свого часу опинилася в центрі скандалу навколо 42-го президента США Білла Клінтона. Вона звинуватила його в домаганнях, а це у свою чергу стало причиною для початку процедури імпічменту президента..

Клінтон і Левінські

Як відзначається, подібні порівняння почали звучати саме в американських ЗМІ. Щоправда, не обійшов стороною це і Дмитро Медведєв. В одному зі своїм інтерв'ю він прокоментував порівняння українського президента Володимира Зеленського з Монікою Левінські.

"Вони [американські журналісти] злі хлопці", - сказав Медведєв.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Відзначимо, що зараз на батьківщині українського президента стали називати його "Моніка Зеленський".

Нагадаємо, раніше Луценко поклав початок скандалу навколо Трампа і Зеленського: ось чому розмова президентів оприлюднили.

Також Знай.uа писав про скандальну розмову Трампа і Зеленського: причетний і Путін, знайдені докази.

Ще портал Знай.uа повідомляв, що адвокат Трампа відмовився від виступу через Путіна, більше ніяких зустрічей: "Найкраща риса сміливості".