Родина Олени Кравець і родина президента України Володимира Зеленського - куми. Про це актриса студії "Квартал 95" і учасниця шоу "Танці з зірками" розповіла у "Світському житті".

Виявилося, що чоловік Кравець хрестив доньку Володимира та Олени Зеленських. При цьому сама Олена є хрещеною мамою першої леді України.

"Ми хрестили доньку Володимира та Олени. І тут з'ясувалося, батюшка нас запитує: "Всі хрещені?". Олена каже: "Ні". Він каже: "Як ні? Давайте і вас покрестимо". "Ну давайте. А хто буде хрещеною? Ленчик, будеш моєю хрещеною?". Я кажу: "Давай". Тобто, так було, на місці", - поділилася артистка.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Володимир Зеленський заперечує, що президент США Дональд Трамп чинив на нього тиск або висував якісь умови для їхньої зустрічі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Зеленська розповіла, як президент зробив їй пропозицію.

Також портал Знай.uа писав, що Кравець з "Кварталу 95" поскаржилася на контроль з боку Зеленського.