Скандальну справа, яка стосується побиття журналістів програми "Схеми" на весіллі сина Юрія Луценка, закрито. Про це повідомив на власній Facebook-сторінці потерпілий журналіст Михайло Ткач.

Нагадаємо, що у вересні 2017 року під час весільного застілля сина Юрія Луценка Олександра, стався напад на журналістів, які проводили зйомку поблизу ресторану.

Однак, після двох років розслідувань, правоохоронці так і не знайшли винних та закрили справу.

"Справа про перешкоджання нашій журналістській діяльності удошнікамі на весіллі сина генпрокурора Луценка закрита. Майже два роки знадобилося підлеглим генерального прокурора Луценко, щоб не знайти складу злочину. Два...", - написав Михайло.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

За його словами, адвокат потерпілих ввесь час намагався з'ясувати прізвище слідчого, але інформацію про хід справи отримати так і не вдалося.

"На той момент генпрокурором був Юрій Луценко. Справу закрито у травні підлеглим Луценко. Інцидент стався на весіллі старшого сина Луценка", - підкреслив Михайло Ткач.

Нагадаємо, раніше відбулася перша зустріч Зеленського і Лукашенка

Як повідомляв портал "Знай.ua", обмовка білоруського президента наробила чимало галасу в мережах

Також "Знай.ua" писав, що Сергій Борзов розповів про витрати українського президента