Юрист Андрій Портнов звернувся до п'ятого президентові України Петра Порошенка щодо арешту Сергія Пашинського. Відповідний пост з'явився в Facebook.

Портнов дав зрозуміти Порошенко, що колишній президент може стати наступним представником колишньої влади, який відправиться у в'язницю. Юрист висловив надію на те, що екс-глава держави зміг правильно оцінити ситуацію з Пашинським.

"Петро Порошенко, сподіваюся, Вам зрозуміло сьогоднішнє рішення суду по Пашинському. Ми будемо продовжувати формувати навколо Вас кримінальну порядку і пояснювати людям структуру кожного Вашого злочину. Ми будемо робити все, щоб у влади не залишилося іншого виходу і Ви стали таким клієнтом до слідчого ізолятора", - написав Він.

Юрист додав, що посадки топових політиків можуть стати уроком для всіх на десятки років".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

У понеділок, 7 жовтня, стало відомо, що Печерський районний суд Києва взяв під варту на строк до 4 грудня колишнього народного депутата Сергія Пашинського.

Його підозрюють у нанесенні тілесних ушкоджень жителю Васильківського району В'ячеславу Химикусу. Мова йде про поранення з вогнепальної зброї.

На засіданні суду по справі Пашинського був присутній екс-секретар РНБО Олександр Турчинов.

Нагадаємо, Пашинський прокоментував підозри, висунуті ДБР.

Як повідомляв Знай. ua, Сергія Пашинського взяли під варту.

Також Знай. ua писав, що Пашинського вимагають взяти під варту, ДБР звернулося в суд.