Відомий український оглядач Юрій Романенко у своєму новому пості звернув увагу громадян на питання про проведення референдуму. Експерт задався питанням, чому на Донбасі не проводиться волевиявлення таким чином.

Про це стало відомо завдяки повідомленням Юрія Романенка в Telegram-каналі Romanenko Dreams&Nightmare Show.

вибори
вибори

"А як же любов до референдумів? Як же прагнення порадитися з народом?", - задався питанням експерт.

Питання по закону про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей не буде виноситися на референдум. Про це в програмі "Право на владу" заявив голова комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва Богдан Яременко.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Закон про референдум ... ні, але в той же час наявні процедури розгляду законопроектів у парламенті в комітетах, які відкрито для будь-кого, цілком дозволяють тримати всіх громадян України добре обізнаними про те, що відбувається", - сказав Яременко.

"Ще один смішний аргумент, що немає закону. Богдан, місяць ви працюєте в режимі принтера і приймаєте всяку шкідливу х*йню і ось ти городишь цей смішний аргумент, що немає закону? Та ви її намалюєте за пару тижнів при бажанні. Але ні. Простіше нам розповідати смішні казки.", - додав Романенко.

Нагадаємо, формула Штайнмайера: у "Слуги народу" заявили, що Кучма нічого не підписував.

Як повідомляв Знай.uа Путін раптово "записався в друзі" Зеленського, поведінка налякала всіх: "У діда роздвоєння особистості".

Знай.uа писав, розведення сил на Донбасі скасовано: Пристайко пояснив причини.