Телеканал CNBC повідомив, що у квітні 2019 року, коли Володимир Зеленський був ще тільки кандидатом у президенти України, його помічники зустрічалися з чиновниками адміністрації президента США.

Як передає телеканал, помічники Зеленського вечеряли разом з чиновниками 16 квітня в Trump International Hotel, обговорювали президентську гонку в Україні. Повідомляють, що вони не згадували тему розслідування "Burisma Holdings", в якому підозрюють Хантера Байдена, сина Джо Байдена, якого в даний момент вважають одним з головних конкурентів Дональда Трампа на майбутніх виборах в США.

Джерело повідомляє, що на зустрічі був Майк Рубіно, колишній офіційний представник міністерства охорони здоров'я США, Метт Мауэрс, ексспівробітник Держдепартаменту, Шон Спайсер, експрес-секретар Білого дому, глави компанії Signal Group Consulting.

Телеканал передає, що саме Signal Group Consulting допомагала кампанії Зеленського організовувати зустрічі з чиновниками за 60 тис. доларів. Координацію зустрічей проводив адвокат Маркус Коен.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Майк Рубіно дав свої коментарі каналу CNBC з приводу оприлюднених фактів: "Я зробив це в якості послуги. Я прийшов, сів, повечеряв і пішов. Я ні з ким не розмовляв, так як вони говорили іншою мовою".

В даний момент невідомо, хто саме приїжджав на зустрічі від Володимира Зеленського.

Нагадаємо, раніше імпічмент Трампа: з'явилися нові деталі скандальної розмови з Зеленським, замішані Помпео і Пенс.

Також Знай.uа писав, що Зеленський відреагував на ультиматум Трампа про справу Байдена: "Україна не повинна...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Зеленського змушують оприлюднити таємну розмову Порошенка з президентом США: що відбувається.