Навколо так званої "посадки" екс-нардепа Сергія Пашинського в ЗМІ літає багато чуток і припущень. Так, внести ясність у справу спробував і відомий український блогер-журналіст Ігор Лесєв.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Лесева в мережі Facebook.

По Пашинскому Очень вовремя для зашатавшейся команды хипстеров Зе. А ведь им устроили один даже не Майдан, а средней...

Geplaatst door Игорь Лесев op Dinsdag 8 oktober 2019

"Дуже вчасно для команди хіпстерів Зе, яка вше хитається. А їм же влаштували один навіть не Майдан, а середньої руки майданчик зі звезеними "активістами", і хіпстери вже затряслися. З іншого боку, а хто їм доктор? Самі влізли до порядку Порошенка. Самі ж зливаєте кримінальні справи за Черчелем. І самі ж залишили Авакова, який вами жонглює на своєму приладі. А попереду маячать не тільки "штанмаєрські" майдани, але й податкові, земельні і хер знає які ще. Майданять не тому, що є проблеми в суспільстві. А де їх немає? Майданять там, де слабка владна вертикаль. А в команді Зе її взагалі немає. І ось Пашинський. Його арешт трохи дав просратися злегка розправившим крила порохоботам. Хоча знову ж, конкретно арешт Пашинського – це заслуга виключно одного Портнова і його юридичної команди. Якби не Портнов – Пашинський зараз гуляв би на свободі. Це незаперечний факт.", - зазначив Лесєв.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Ігор Лесєв
Ігор Лесєв

Також журналіст у своєму матеріалі заявив про так звану "перевірку" команди президента Володимира Зеленського партії "Слуга народу".

"І, до речі, "зелені" зараз проходитимуть тест на вшивість. Якщо по Пашинському так і не буде відкрито нових і набагато резонансних уголовок, а будуть юзати тільки справу Хімікуса, то це все так і залишиться на від*бись.", - додав Лесєв.

Нагадаємо, з "ДНР" почали виганяти бойовиків, вся справа в паспорті: "Повинні бути...".

Як повідомляв Знай.uа Безсмертний погрожує оприлюднити секретні документи з Мінська.

Знай.uа писав, Ігор Лесев натякнув Зеленському на незворотні наслідки "формули Штайнмайера".