Стало відомо, що в ефірі програми "Великий Вечір" на телеканалі Newsone український політичний експерт і телеведучий Андрій Пальчевський повідав свою точку зору щодо прийняття "формули Штайнмаєра", і протест, який потім пішов. Про це повідомляє Politeka.

"Володимир Зеленський проти волі більшості може йти з великим баченням моменту. Можливо він бачить трохи побільше. Але, мені здається, що враховуючи настрої і найголовніше підготовленість, і ось такий дух "не підкорюся" українського народу. Я б на його місці… ну на його місці я не буду. На місці цих людей, я б порадився з народом спочатку. Особливо з тією його частиною, яка проливала кров", — розповів він.

До того ж, політичний експерт підкреслив, що не все населення України однаково дивиться на запитання тимчасово окупованого Російською Федерацією Донбасу.

"І у нас там є дві групи людей. Зверніть увагу, чим далі від війни – тим більше розмов, що її потрібно продовжувати до переможного кінця. Жителі цих територій готові на будь-які умови, бо у них діти заїкаються, гинуть родичі", повідомив він.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також Пальчевський вважає, що в подібних питаннях потрібен референдум.

"Абсолютно очевидно одне. Якщо б адміністрація сьогоднішня українська в особі першого людини і його помічника все-таки порадилися з народом, мені здається, не виходили б люди на Майдан", зазначив телеведучий.

Нагадаємо, що Андрій Пальчевський заявив, що в Україні необхідно провести референдум за формулою Штаймаєра і ситуації на Донбасі в цілому.

Як повідомляв портал Знай.ua, Богдан Яременко пояснив в інтерв'ю, чому Україна не може відмовитися від "формули Штайнмаєра" в даний момент, і що для країни це буде мати певні наслідки, які, щоправда, він не уточнював.

Також портал Знай.ua писав, що Андрій Пальчевський висловив припущення, чому зараз у Києві відбуваються масові акції протесту проти формули Штайнмаєра.