У четвер, 10 жовтня український президент Володимир Зеленський проведе прес-марафон, під час якого він дасть відповіді на питання, що хвилюють мільйони українців і журналістів. Триватиме марафон увесь день.

Цю інформацію повідомили в прес-службі Офісу Президента.

В Офісі відзначили, що Зеленський спілкуватиметься з журналістами протягом цілого дня на вулиці Московській, 8, у Kyiv Food Market.

Володимир Зеленський

"У четвер, 10 жовтня, о 10:00 розпочнеться прес-марафон з Президентом України Володимиром Зеленським. Глава держави відповідатиме на питання журналістів протягом усього дня". йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою В Україні почнуть готувати школярів до реального життя: скасовують 11-річку та змінюють предмети
Показати ще

Відомо, що розпитувати Зеленського представники ЗМІ будуть групами за списком акредитації - по 7-10 осіб. Журналісти змінюватимуть один одного кожні півгодини.

Володимир Зеленський

В Офісі президента наголосили, що на території Kyiv Food Market організують прес-центр. Також за інтерв'ю можна буде спостерігати в прямій трансляції в соцмережах на офіційних акаунтах Офісу.

Нагадаємо, Разумков заявив, що Рада через місяць може прийняти законопроект про скасування депутатської недоторканності.

Як повідомляв портал Знай.uа, Разумков назвав моменти, які влада не подолає, коли буде стверджувати закон про особливий статус Донбасу.

Також портал Знай.uа писав, що Разумков зі "Слуги народу" терміново звернувся до українців через Донбас.