Відомий український журналіст та політичний експерт Андрій Пальчевський прокоментував прес-марафон президента України Володимира Зеленського, де той близько 14 годин відповідав на питання журналістів.

Відповідне відео Пальчевський розмістив на особистих сторінках у соціальних мережах.

Так, експерт заявив, що Зеленському було не просто 14 годин говорити, а українцям було важко 14 годин слухати гаранта.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили
Показати ще

"Як коли сказав Зеленський, кожен з нас президент - це неправильно. Кожен з нас - марафонець. У нього 14 годин говоріння, а у нас слухання. Кажуть, він був людяний. Та ні, він був надлюдяним вчора. Я лише одне хотів сказати з приводу іноземної мови. По-перше, перекладачі використовуються не просто так у цілому світі, а для того, щоб сховати іноді власні думки. По-друге, він (Зеленський - ред.) потрапляє на мінне поле іноземних кореспондентів і часто підривається там, де наш президент цього не повинен робити", - заявив експерт.

Андрій Пальчевський звернувся до президента, аби той звернув увагу на ряд запитань, які пролунали на прес-марафоні. Зокрема, питання щодо ринку землі, миру на Донбасі та команди Володимира Зеленського.

"До того ж, він (Зеленський - ред.) правильно сам сказав, що з українцями бажано розмовляти українською. Апологітика, яка прозвучала від президента Зеленського на адресу його помічників, якраз і говорить про те, що народ вже втомився від оточення. Володимире Олександровичу, дослухайтеся до питання про землю, мир та оточення й все у нас буде добре", - резюмував Пальчевський.

все мы марафонцы..

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Vrijdag 11 oktober 2019

Зазначимо, що для спілкування із журналістами в Офісі президента обрали незвичний формат: український лідер відповідав на запитання груп журналістів по 7-10 осіб. Кожні пів години групи міняються. У Зеленського стверджують, що триватиме пресконференція протягом усього дня. Незвичне обране і місце для проведення заходу – нещодавно відкритий "ринок" їжі Kyiv Food Market.

Нагадаємо, Володимир Зеленський завершив рекордний марафон: Мендель виступила із заявою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський уп'яте поспілкувався з Меркель, подробиці: "Наша найпотужніша зброя".

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський відкрито розповів про свою ідеологію, мовне питання не головне: "Це розколює людей".