Російський президент Володимир Путін вирішив згадати минулі часи і розповів про перший вид спорту у своєму житті.

Про спортивні "досягнення" російський лідер згадав на виставці "Сучасний спорт. Інновації та перспективи".

Бокс став першим видом спорту Володимира Путіна. Глава РФ зізнався, що починання дуже швидко закінчилося - йому розбили ніс, який довго не гоївся. На цій сумній ноті він залишив заняття боксом.

Володимир Путін
Володимир Путін

"У мене ж перший вид спорту, яким я займався, був бокс. Мені зламали ніс. І в результаті все припинилося досить швидко. До лікаря не ходив. Довго дуже все зросталося. Час пройшов, і потім я перейшов в інший вид спорту". розповів Володимир Путін

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

За даними російських ЗМІ, Путін ознайомився зі стендом Федерації боксу в Росії і поговорив зі спортсменами, які нагородили президента діамантовою боксерською рукавичкою з ініціалами.

Володимир Путін
Володимир Путін
Володимир Путін

Нагадаємо, що в Росії назвали несподіваного кандидата на пост Володимира Путіна в 2024 році. Так, російський політолог Дмитро Запольський вважає, що майбутнім президетом може стати журналіст Юрій Дудь.

Раніше Знай.ua повідомляв, відомий рокер жорстко потролив силовиків Путіна.

Також Знай.ua писав, мітинг в Москві набирає обертів, Данила Поперечний жорстко звернувся до влади.