Вадим Пристайко, міністр закордонних справ України, розповів про те, що відбувається у відносинах між Україною і Францією та Німеччиною після того, як був оприлюднений телефонна розмова між Володимиром Зеленським, президентом України, і Дональдом Трампом, президентом США.

Вадим Пристайков

Пристайко заявив в інтерв'ю Укрінформ, що між Україною і Францією з Німеччиною "певне напруження все-таки відчувається", але, як зазначає Пристайко: "Скоріше, тут має місце деяка награність і певне бажання використати цей момент".

Пристайко каже, що ситуація з оприлюдненою стенограмою - безпрецедентна, і тепер всі світові "лідери задумалися як розмовляти з Трампом і між собою".

Вадим Пристайко

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Міністр закордонних справ додав, що Україна не втручатиметься у "внутрішньоамериканські "розборки" ані на боці республіканців, ані на боці демократів".

Нагадаємо, раніше новий обмін полоненими: у Зеленського розкрили деталі, буде три групи.

Також Знай.uа писав, що Пристайко хоче пустити пасажирські поїзди до бойовиків: "Щоб змогли...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "у цьому світі немає нікого, хто сьогодні стане за нас": Пристайко налякав відвертим визнанням.