Стало відомо, що ймовірність повернення в Російській Федерації смертної кари в московському Кремлі не обговорюється. Про це заявив ТАСС в суботу, 12 ктября, прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков.

"Це питання не обговорюється", заявив він.

Так, питання щодо смертної кари піднявся через резонансне вбивство в Саратові маленької 9-річної дівчинки. Її тіло знайшли в ніч на п'ятницю, 11 жовтня. На офіційній сторінці Держдуми в соціальній мережі ВКонтакте опублікували опитування щодо ймовірності повернення цієї міри покарання. У ньому взяли участь приблизно 100 тисяч чоловік.

До того ж, радник голови нижньої палати парламенту Анастасія Кашеварова сообища ТАСС, що яких-небудь установок на проведення такого опитування у Держдумі не давали, а сама історія фальшиво розкручена ЗМІ.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що астролог Влад Росс склав невтішний гороскоп для президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Як повідомляв портал Знай.ua, міністр закордонних справ України оголосили про масштабний обмін ув'язненими між Україною і Росією. У списку "Об'єднання родичів" вже 93 прізвища.

Також портал Знай.ua писав, що у Росії назвали несподіваного кандидата на пост Володимира Путіна в 2024 році. Так, російський політолог Дмитро Запольський вважає, що майбутнім президетом може стати журналіст Юрій Дудь.