У Росії назвали несподіваного кандидата на пост Володимира Путіна в 2024 році. Так, російський політолог Дмитро Запольський вважає, що майбутнім президетом може стати журналіст Юрій Дудь. Передає OBOZREVATEL.

Так, популярний YouTube-блогер і опозиціонер Дудь посів друге місце в опитуванні щодо довіри серед росіян в телеграм каналі "Кремлівський мамковед". За інформацією інсайдерів, зростаюча популярність молодого блогера сильно турбує Путіна.

"Молодий ютуб-журналіст – це ідея. Але не слід розуміти це як "у Кремлі сидять, і когось ростять". У них зовсім інша технологія. Вони працюють над багатьма варіантами, Дудь може бути тільки одним з них", – сказав він.

На думку Запольського, Кремль завжди вкладає гроші в популярні серед росіян політичні проекти.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що Юрій Дудь - колишній головний редактор видання Sports.ru, який веде популярний YouTube-проект "вДудь", де бере інтерв'ю у популярних особистостей. На даний момент на його каналі майже 7 мільйонів підписників. Дудь відрізняється різкою критикою політики Путіна, але його висловлювання щодо України не такі однозначні. Так, від нього можна почути слова про "братські народи".

Нагадаємо, Дудь притиснув до стінки Путіна, одна зустріч зупинить божевілля Кремля.

Раніше Знай.ua повідомляв, відомий рокер жорстко потроллив силовиків Путіна.

Також Знай.ua писав, мітинг у Москві набирає обертів, Данила Поперечний жорстко звернувся до влади.