Російські політологи вважають, що президент РФ Володимир Путін ще довго буде займати свій пост, але ось після нього в країні почнеться повна плутанина. Таку точку зору висловив російський політолог Гліб Павловський на своїй сторінці у Facebook.

Політолог назвав режим Путіна "невразливим ні перед чим, крім часу". Він відкрито заявив, що зараз Росія веде своє "посмертне існування".

У подальшому експерт пророкує в Росії швидку "перебудову", яка призведе до повалення Володимира Путіна. На думку Павловського, звична передача влади наступнику виключена. Занадто велика влада накопичилася в одних руках.

"Крах системи буде нагадувати крах злощасного "російського світу", - заявив Гліб Павловський.

Путін
Путін

В російській політиці новою знаковою фігурою політолог називає Олексія Навального. Він назвав опозиціонера «ідеальною фігурою для системи». В недалекому майбутньому політику випаде шанс пробитися у верхні ешелони влади. Крім цього, зацікавлені особи будуть намагатися схилити Навального на свою сторону. Як відомо, дуже рідко в Росії людина з низів приходить до влади.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

"Яблуко" з'явилося завдяки, в загальному, проекту Навального, який сам собі партія. Тепер, правда, "Яблуко", як завжди, не поспішає дякувати . Тепер виникає ревнощі. Але ж це теж політика. Дивіться - Навальний по своїх міркувань допоміг "системним" опозиційним партіям, зокрема, "Яблуку". Але поки він не хоче йти далі з подарунками. "Яблуко" стало бенефіціаром Навального, але не хоче його дякувати. Майбутній конфлікт. безсумнівно, він попереду. Але це корисні речі. Виникає об'ємне політичне 3D простір зі своїми вірними або поганими ходами", - заявив політолог у дописі.

З таким прогнозом згоден і політолог Лілія Шевцова. Вона вважає, що після відходу Путіна з Кремля Росія зіткнеться зі значними проблемами.

"Ось Путін піде. А з ним піде і його найближче коло. Це неминуче - їх колективний догляд стане легітимацією нової влади, яка буде черпати народну підтримку повалення старих володарів. І що ми побачимо, коли завершиться третій акт цієї п'єси? Тотально деморалізовану і безпорадну еліту, яка вміє тільки обслуговувати "вертикаль". І не вміє нічого іншого!", - додав він.

Шевцова не сумнівається, що нові люди, які прийшли в Кремль, не будуть знати, як боротися з силовиками (5 млн) і чиновниками-корупціонерами (2 млн 200 тис.), яких стільки років програмували на репресії.

Нагадаємо, Путін наказав втручатися в американські вибори: шпигун здав ЗМІ неймовірне, подробиці.

Як повідомляв Знай. ua, Путін поставив умови Зеленському.

Також Знай. ua писав, що США терміново евакуювали свого шпигуна з Росії.