Хантер Байден, син ексвіце-президента США Джо Байдена, звільнився з посади керуючого компанією фонду прямих інвестицій, підтримку якому надавали китайські державні структури, як передає його адвокат Джордж Мезайр.

Хантер Байден

Хантер прийняв рішення покинути раду директорів китайської компанії BHR 31 жовтня. Як повідомляється, Хантер зібрався так вчинити, щоб йому більше не могли ставити претензії щодо конфлікту інтересів. Хантер заявив, що у разі перемоги його батька на президентських виборах, він не стане більше співпрацювати з компанії, активи яких перебувають закордоном, передає портал "Хвиля".

"Хантер завжди розумів, що за його батьком завжди будуть пильно стежити. Він не думав, що опиниться під шквалом фальшивих звинувачень з боку президента США", - повідомив його адвокат.

Джо і Хантер Байдени

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Джордж Мезайр пояснив нюанси у справі Хантера та української компанії Burisma Holdings. За словами адвоката, Хантер пішов з компанії ще у квітні 2019 року. Перевірки після того проводилися правоохоронцями з США та інших країн, але не було виявлено жодного правопорушення за 5 років роботи.

В даний момент, опитування в США демонструють, що у Джо Байдена є всі шанси стати кандидатом від Демократичної партії на виборах у 2020 році.

Нагадаємо, раніше Байден "оголосив війну" Трампу в Facebook і Twitter: заяви про Україну вилізли боком.

Також Знай.uа писав, що Трамп вибовкав секретні розробки зброї в США: "Ніхто не може повірити".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що конгрес викликав главу Пентагону "на килим" через Трампа.