Поки в країні величезна кількість невирішених, але нагальних питань, на порядку денному Кабміну досі не ставлять того, що хочуть бачити українці - зокрема, мова йде тільки про судову реформу та регламент роботи.

Про це під час брифінгу разом з іншими представниками округів Луганщини заявив народний депутат Сергій Шахов. Політик наголосив: краще б слуги народу звернули увагу на тих, чиїми руками піднімається економіка і завдяки кому є тепло у наших квартирах та працюють державні підприємства - гірники.

Сергій Шахов
Сергій Шахов

Шахов нагадав: шахтарям заборгували мільярд гривень, досі за півроку так і не виплативши ні копійки.

шахтарі
шахтарі

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

"Чотири рази наша команда була присутня на Кабміні, нам обіцяли, що зміни у бюджет будуть, а їх так і немає. Досі у парламенті немає голосування...До мене постійно у приймальні стоять матері із дітьми з проханням вирішити питання заробітних плат. Це стосується 2017, 2018 років. Попередники не зрозуміли цього.. Вони отримали свою довіру, яку ми побачили буквально три місяці тому", - зазначив Шахов.

Нагадаємо, перша леді України Олена Зеленська прибула у Латвію з офіційним візитом у супроводі президента. У середу, 16 жовтня, перші особи держави прилетіли в Ригу, де їх зустрів президент Егілс Левітс.

Як повідомляв Знай.ua, Зеленського просять розслідувати діяльність Нацбанку.

Також Знай.ua писав, що депутатів, які прогулюють засідання Верховної Ради України, будуть карати у матеріальному плані. Так, парламент схвалив законопроект №1035-2 про позбавлення нардепів виплат за прогули.