Народний депутат від партії "Слуга народу" Богдан Торохтій попросив у мера Києва Віталія Кличка вирішити проблему з житлом для помічників. Про це повідомляє Bihus.info і публікує в Facebook відповідний документ.

У заяві депутат звертається особисто до Кличка і просить у нього допомоги з житлом. Воно необхідне восьми його особистим помічникам-консультантам.

"У зв'язку зі службовою необхідністю прошу повідомити про можливість забезпечення службовим житлом в місті Київ моїх помічників-консультантів у кількості восьми осіб. Раніше службове житло не отримували", - звертається Торохтій.

Народний депутат Торохтій потрапив у Верховну Раду під номером 105 у списку партії "Слуга народу" Володимира Зеленського. Згідно з трудовим договором у нього є 5 помічників-консультантів. Крім того, ще 15 працюють на громадських засадах.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Слуги для слуг, або хто тут вкрай знахабнів?! 🤑 Богдан Торохтій попросив у мерії...дати 8 квартир своїм помічникам....

Geplaatst door BIHUS.info op Donderdag 17 oktober 2019

Нагадаємо, журналісти розсекретили темне минуле "рішали" від "Слуги народу".

Як повідомляв Знай. ua, журналісти підловили нардепів в самий пікантний момент, всі як один.

Також Знай. ua писав, що Гончарук пообіцяв масштабно оновити Україну.