У Арсенія Яценюка, експрем'єр-міністра України, як повідомляє прес-служба партії "Народний фронт", помер батько, Яценюк Петро Іванович.

Арсеній Яценюк з батьком

В повідомленні на сайті партія висловила співчуття Арсенію Яценюку у зв'язку з важкою втратою і згадала добрим словом Петра Івановича, передає портал "Хвиля".

Арсеній Яценюк з сім'єю

У публікації написали наступне:

Популярні новини зараз
Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу Руслан Стефанчук "позбавився" звичайної квартири і готується до життя в палаці під Києвом Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців Українцям роздають безкоштовне житло в одній з європейських країн: як оселитися
Показати ще

" Багато з нас знали Петра Івановича особисто. Він був надзвичайно ерудованою і талановитою людиною, мужнім і сильним чоловіком, життєрадісним і надзвичайно добрим, він заряджав своїм оптимізмом і був прикладом для багатьох поколінь своїх студентів Чернівецького державного університету, в якому викладав з 1974 року".

Скріншот публікації

Петро Іванович Яценюк народився у 1941 році в Чернівецькій області. Навчався у Чернівецькому університеті на історика, де пізніше став викладати, там же він захистив докторську дисертацію. У 2002 році він став заступником декана історичного факультету в Чернівецькому університеті. Помер батько Арсенія Яценюка у віці 78 років.

Нагадаємо, раніше Яценюк відповів на чутки про повернення в Кабмін: “Офіційно повідомляю...”.

Також Знай.uа писав, що Арсеній Яценюк — перший віце прем'єр? Чи увійде у кабмін Гончарука колишній будівничий преславутої “стіни”.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "допит" Яценюка порвав українців: "Сеня, купи собі півня і крути йому пейси".