Блогер Михайло Шнайдер показав фото експрем'єра, голови політсили "Народний фронт" Арсенія Яценюка з відпочинку на ізраїльському курорті. Відповідний пост з'явився на його сторінці в Facebook.

"Нічого незвичайного. Просто Арсеній Петрович на елітному ізраїльському курорті", - написав Шнайдер

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ничего Необычного. Просто Арсений Петрович на элитном Израильском Курорте.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Woensdag 21 augustus 2019

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Користувачі не пройшли повз і засипали Яценюка їдкими зауваженнями.

"Його місце у в'язниці, Хтось на курорті, а ми в п... е..., "А то куля з лоба виглядає чи щось інше з трусів?", "Злодій повинен сидіти.у.в'язниці! І не тількі я це кажу", "Не вгадали. Це мерзота , прогулює гроші нажиті на крові і сльозах", "Це український народ забезпечив йому таку щасливе і безтурботне життя", "Це він сховався за парканом який побудований на кордоні з Росією", "Невже він думає, що розплати не буде? Дарма така щаслива усмішка .У нас в місті було 3 мера і у всіх жінок, рак , тому ,що наживалися на нас. Хотілося б попередити, але вони все одно не прислухаються.Шкода, що і діти їх можуть розплатитися", - пишуть у коментарях.

Нагадаємо, одіозний суддя-утікач попався за кордоном.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського готуються прийняти доленосне рішення.

Також Знай.uа писав про те, блогер передрік Порошенку швидку посадку, Яценюк теж не залишився без діла.