Арсеній Яценюк відмовився від висунення на пост президента України. Про це у своєму Facebook написав Михайло Шнайдер. Він зловтішався на тему зречення Яценюка від ідеї президентства, і написав наступне:

"Яка "Сумна Новина".
Яценюк таки НЕ ЙДЕ в Президенти.

"Я прийняв рішення, що ми повинні боротися за нову Верховну Раду, за перемогу на Парламентських виборах і формування нового Уряду. Знаю, що ми це Зробимо", - Заявив Арсеній Петрович на сьогоднішньому з'їзді Партії "Народний Фронт". Як ви думаєте, Друзі, у нього взагалі щось може вийти?"

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЦВК відмовила Симоненко в реєстрації за підтримки тоталітарних режимів.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

ЦВК відмовила Симоненко в реєстрації кандидатом у президенти на майбутніх виборах. Дане рішення прийняли на засіданні комісії 2 лютого

Нагадаємо, Українці згадали Порошенко життя "по-новому" перед виборами: долар по 10, перемога над Путіним

Українці згадали чинному президенту та кандидату на другий термін Петру Порошенку гучні передвиборчі обіцянки, які він давав п'ять років тому

Про це пишуть ЗМІ.

У повідомленні говориться, що Петро Порошенко став президентом майже п'ять років тому. Тоді він обіцяв нам 1 долар по 10 гривень, кінець війни за пару тижнів, свободу російської мови і багато іншого.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Вибори-2019: ЦВК зареєструвала рекордну кількість кандидатів

Центральна виборча комісія зареєструвала ще двох кандидатів у президенти на виборах 2019 року. Відповідне рішення було прийнято на засіданні 1 лютого.

Також "Знай.иа" писав про те, що Кандидата в президенти облили зеленкою і відправили в Росію: відео

Бердянську місцеві активісти зірвали виступ кандидата в президенти від "Оппоблока" Олександра Вілкула, обливши його зеленкою. Про повідомляє місцеве видання "Бердянськ 24".

Як каже голова комісії Тетяна Сліпачук, рішення про відмову взяли 16 членів комісії.