Посол Туреччини в Україні Ягмур Гюльдере зробив гучну заяву. Так, він заявив, що зустріч турецького президента Реджепа Таїпа Ердогана з так званими "депутатами" Держдуми Російської Федерації не означає визнання російської анексії Криму. Про таке він розповів у інтерв’ю для "Європейської правди".

Як відзначається, зустріч із нардепами Наталією Поклонською та Русланом Бальбеком нічого не означає, а тим паче анексію Криму.

"Це було відкриття багатосторонньої зустрічі за участі парламентарів від низки держав, де президент просто привітав зарубіжних гостей. Ми пояснили це українським партнерам і в Анкарі (посольству України. – ЄП), і в Києві. А ключове – те, що Туреччина від березня 2014 року не визнавала і досі не визнає анексію Криму. І це все, full stop", – сказав Гюльдере.

Також посол додав, що це був не двосторонній візит, а багатосторонній захід. Відтак, заборони на в’їзд для Поклонської та Бальбека в Туреччину не було.

"Взагалі індивідуальні санкції – не наш метод, ми до такого не часто вдаємося… Але підкреслю: головне те, що Туреччина не визнає анексію Криму. І саме це – те, на чому варто зосередити увагу", – сказав він.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що минулого тижня Туреччина вперше прийняла у складі російської парламентської делегації "кримських" депутатів. До цього часу Анкара відмовлялася на офіційному рівні зустрічатися з особами, що представляють анексований Крим.

Hаніше у Путіна пролунала дуже цинічна заява про долю Кримського півострова. Так, сенатор, член ради федерації РФ Сергій Цеков, який відкрито підтримує військову агресію РФ по відношенню до України, заявив, що Україна повинна увійти до складу Російської Федерації, якщо планує повертати Крим.

Більш того, один з головних адептів Кремля заявив, що "жодних шансів повернути Крим в України немає".

Як повідомляв Знай.uа, тіло коханки олігарха знайшли на відомому курорті: деталі загадкової загибелі.

Знай.uа писав, дружок Путіна розгулює по Києву: скандальні кадри.