20 жовтня Кабмін на засіданні ухвалив Державну програму розвитку регіону українських Карпат на 2020-2022 рік. Тож українці мають всі шанси побачити процвітання і розквіт улюбленого гірського місця для мільйонів.

Програма спрямована на покращення соціального та економічного розвитку українських Карпат, підвищення транспортної доступності окремих гірських територій та включає широке коло питань.

Зокрема, планується побудова нових доріг, створення робочих місць для місцевих мешканців, розвиток туризму в регіоні Карпат. Це стосується Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської і Чернівецької областей.

Карпати
Карпати

У Карпатах є окремий шматочок раю на землі - чайовня "Сурія". Важко передати словами, що це місце дає... Спокій, наповнення, тишу, здатність бути присутньою в моменті повноцінно.... Воно глибоке, чарівне, ємке. І люди, що там - неймовірні. Це не єдине місце, яке слід відвідати у Карпатах, аби закохатись остаточно і хотіти повернутись туди щоразу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

колиба в Карпатах
колиба в Карпатах

Нагадаємо, Закарпаття лихоманить від "антиугорської" істерії, ситуація вкрай напружена.

Також "Знай.ua" писав, що США поставили на місце Угорщину.

Видача паспортів Угорщини громадянам України призвела до нового скандалу між країнами