У мережі продовжують згадувати вислів президента Володимира Зеленського про зарплати для вчителів, яке він зробив у період своєї виборчої кампанії.

Відповідна фотожаба була опублікована на Facebook сторінці "Баба і кіт".

Для фотожаби використали героя популярного мультсеріалу "Сімпсони", Гомер Сімпсон. Він стоїть перед шкільною дошкою, намагається порахувати, як отримати 4000 доларів і отримує несподіване "рішення завдання".

У коментарях користувачі приєдналися до жартів з цього приводу.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Це виходить, 4 долара в першому кварталі, а потім ще три квартали по 0. Звучить як реальний план, велике спасибі", "Та це просто рішення теореми Ферма. Просто, але не кожному дано", "Геніально", – пишуть користувачі.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Деякі користувачі жартома коментують, що в деяких мовах програмування це могло б спрацювати: "Просто Гомер вчив JavaScript", "На Java може і спрацює".

Geplaatst door Кіт і Баба op Vrijdag 27 september 2019

Нагадаємо, раніше Зеленський придумав формулу ідеального майбутнього України: всього три компоненти: "Думаю, ми зможемо".

Також Знай.uа писав, що Зеленський влаштує нардепам холодний душ: масова чистка в рядах слуг народу.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Зеленський погодився давно: в Інтернет злили секретні документи щодо Формули Штайнмайера.