15-річна донька президента України Володимира Зеленського Олександра взяла участь у благодійній акції. Вона готувала їжу, а обіди після роздавала людям пенсійного віку.

Олександра зараз в 9 класі. Навчається вона в елітній "Новопечерській школі". Саме навчальний заклад став ініціатором даної акції. У мережі з'явилися фото і відео, на яких легко можна впізнати дівчинку.

Захід організували в суботу, вихідний від навчання день. У Facebook з'явилися фото і відео приготування їжі. Так, видно, що Олександра відповідала за очищення і нарізку овочів.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Відомо, що школярі долучилися до проекту "Обід без бід", який займається роздачею їжі людям пенсійного віку . У Києві на даний момент існує 13 точок від фонду "Життєлюб", де люди мають можливість отримати гарячий обід безкоштовно. Їжу готують 100 ресторанів Києва і волонтери, а логістику надає транспортний партнер проекту. Сьогодні ними стали учні школи.

Новопечерська школа вже давно займається допомогою благодійному фонду "Життєлюб", який вже протягом 7 років допомагає людям старшого віку.

дочка Зеленського роздає їжу нужденним

На добраніч 😴 Нічого особливого, просто дочка Володимир Зеленський роздає їжу нужденним

Geplaatst door Буквы op Donderdag 24 oktober 2019

Нагадаємо, Зеленському на інтронізації імператора Японії довелося замінити головний атрибут президента.

Як повідомляв Знай. ua, Олена Зеленська порушила табу Японії на жовтий колір.

Також Знай. ua писав, що Олена Зеленська затьмарила всю Японію в розкішному вбранні.