Народний депутата від партії "Слуга народу" Дар'я Володіна пройшла перевірку на поліграфі. Про це нардеп повідомила на своїй сторінці у Facebook.

За словами Дар'ї Володиної перевірка на поліграфі підтвердила, що вона не вступала в змову і не отримувала неправомірну вигоду за голосування або неголосування щодо законопроекту №2047-д.

Володіна зі Слуги народу пройшла поліграф

Перевірка на поліграфі була ініційована президентом України Володимиром Зеленським. Причиною стала відмова багатьох депутатів від "Слуги народу" голосувати на засіданні комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики за законопроект №2047-д. В результаті чого виник скандал у рядах слуг народу. За даними екс-нардепа Сергія Лещенка, депутатам заплатили по $ 30 тис. За відмову від голосування.

"Шоу влаштовувати не буду. Поліграфологів знайшла в інтернеті. На всі питання відповіла. Готова також відповісти і на всі питання антикорупційних органів. І так, вся процедура зайняла близько двох годин. Крім питання щодо законопроектів №№2047 / 2047-1 / 2047- д, попросила включити питання про неправомірну вигоду (це і матеріальні, і будь-які нематеріальні блага (посади і т. д.), які "мені обіцяли" або "я отримувала / отримаю за голосування / неголосування" за яким би то не було іншим законопроектів. В результатах все є ", - написала Володіна. Дар'я Володіна

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Дар'я Володіна

Дар'я Володіна є народним депутатом від "Слуги народу", членом комітету з питань фінансів, податкової та митної політики. Воно пройшла перевірку в зв'язку зі відмовою ряду депутатів від "Слуги народу" голосувати за проект закону №2047-д про ліквідацію корупційних схем під час оцінки об'єктів нерухомості в фінансовому комітеті Верховної Ради.

Володіна порекомендувала пройти таку перевірку своїм колегам з комітету відповідно до вимог та рекомендацій щодо проходження процедури.

Повідомлення Дар'ї Володіної

Нагадаємо, раніше слуг народу перевірять на детекторі брехні через підозру у корупції

Як повідомляв портал "Знай.ua", Давид Арахамія прийшов на перевірку на детекторі брехні

Також "Знай.ua" писав, що експерт пояснив, чи зможуть депутати обдурити поліграф